Dr. Spiller

Home

DR. SPILLER

Dr. Spiller

Dr. spiller

Al ruim 50 jaar is Dr. Spiller actief op het gebied van cosmetica. In de Beierse Alpen van Zuid- Duitsland maakt hij een breed scala aan producten voor huidverzorging. Hij maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten, waardoor de meeste van zijn producten  biocosmetisch genoemd mogen worden.

Dr. Spiller heeft de huid als uitgangspunt genomen. Daarom zijn nagenoeg alle crèmes op basis van een water in olie emulsie. Deze structuur van emulsie wordt beter door de huid opgenomen. Hierdoor hebben de werkstoffen een langere en effectievere werking. De producten staan bekend om hun milde en aangename geur, makkelijke opname en een hoge verdraagzaamheid.

Dr. Spiller maakt gebruik van een hoge concentratie hoogwaardige en heilzame werkstoffen. De producten bevatten een minimum aan emulgatoren en conserveringsmiddelen.

Een schoonheidsspecialiste weet als geen ander hoe een bepaalde huid behandeld moet worden. De producten van Dr. Spiller kunnen u helpen de conditie van uw huid te te verbeteren.

Voor iedere huid en iedere leeftijd heeft Dr. Spiller een behandelserie en veel specials.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op. U kunt schoonheidssalon Ma-de-lief bellen of appen op 06 55 380 789.